Mun on jo pitkään tehnyt mieli silakkapihvejä. Viimeksi olen tehnyt niitä joskus ikuisuus sitten, enkä kyllä yhtään tajua miksi. Helpompaa, nopeampaa ja parempaa ruokaa saa etsiä!

Ostin siis muutaman sata g silakkafileitä, joista muutama päätyi kissan kupuun ja loput jaoin kahteen  yhtäsuureen kekoon. Toisen keon silakat asetin pellille nahkapuoli alaspäin. Pinnalle ripotin mausteeksi hieman suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä. Sitten vaan toisen keon fileet päälle nahkapuoli ylöspäin. Paistoin 225 asteessa n. 15 min.

Lisänä syötiin tietenkin perunamuussia ja kasviksia. Ei nimittäin silakkapihvi ole mitään ilman perunamuussia. Nyt kun pääsin taas noiden makuun, niin todellakin en pidä enää noin pitkää taukoa seuraavaan kertaan kun taas niitä teen. Taivaallista!