Mistähän näitä keksinkään tehdä. Ohje oli ainakin omasta päästä, lukuunottamatta taikinan ohjetta, joka oli jauhopussin kyljestä. Eli ihan tavallinen leipätaikina.

1/2 l kädenlämpöistä vettä

pussi kuivahiivaa

2 rkl sokeria

6 dl vehnäjauhoja

Sekoita hiiva nesteeseen, lisää sokeri ja jauhot. Anna juuren olla liinalla peitettynä n. 30 että lähtee kuplimaan. Tee tällä välin täyte:

1-2 dl kinkkusuikaleita

1 dl juustoraastetta

ketsuppia

pizzamaustetta

ruohosipulia

Pilko kinkkusuikaleita pienemmiksi, saa olla ihan silppua. Sekoita muut aineet paitsi ketsuppi ja lisää sitä sitten sen verran, että se hieman antaa "sitkoa" massalla. Eli pitää muita aineita koossa. Ehkä joku 3-5 rkl on hyvä.

Taikinaan jatkoa:

1 tl suolaa

öljyä loraus

6-8 dl vehnäjauhoja

Sekoita sitten sekaan suola ja öljy, ja jauhoja samalla vaivaten, kunnes on hyvää taikinaa. EI saa olla liian kovaa, mutta ei liian pehmeääkään. Minulla oli ekä jauhoha 6+6dl.

Leivo heti: jaa taikina kahteen yhtä suureen palaan. Leivo toisesta kaulimella levy, johon levität puolet täytteestä. Kääri rullalle ja leikkaa rullasta paloja, n. 12-14 kpl. Tee sama toiselle taikinan osalle. Kohota n. 30 min ja voitele ennen uuniin laittoa maidolla ja laita päälle vielä hieman juustoraastetta. Paista 225 asteessa 10-15 min.

Tulipas kamalan kalpea kuva. Mutta hyviä tuli hyrristä. Kivoja pikkusuolaisia.