Tässä viime päivinä on ollut paljon hommia ja ongelmia netin kanssa, jotene ei ole tullut ihan kauheasti tehtyä mitään, mutta ei myöskään päiviteltyä niitä mitä olen tehnyt. Eli siitä asiaa nyt sitten.

Hamppari oli Eldoradon, eli Siwasta ostettu Juustohampurilainen, jossa on kaksi hampparia samassa pakkauksessa. Hamppariin laitoin väliin ketsuppia, maustekurkkua, aiemmin ostamaani olikohan puolalaista kasvissalaattia. Muuten näitä on välillä ihan kiva syödä, mutta kun niitä lämmittää mikrossa niin aina pohjasta tulee ällöttävän vetinen ja löllö. Onko neuvoja tähän ongelmaan?

Kuorosotaa katsellessani sunnuntaina pilkoin olohuoneen sohvalla erittäin hygieenisesti hedelmäsalaatin. Aineina omena, banaani, mandariini ja passionhedelmä. Nams. Nuo passionin kivet on sitten ihania suussa.

Tässä jonkun aamun aamupala. Parit leivät paahdettuna, päälle tuorejuustoa, juustoa, kinkkua ja maustekurkkua. Suolakekseissä samaa tuorejuustoa, ja kaverina vielä raejuustoa ja jotain.. aurinkosalaattia.

Tuorejuustosta puheenollen, tietääkö kukaan tämän tuorejuuston merkkiä. Löysin tätä Mestarin Herkusta ja nimenä lukee vain Yrittituorejuusto. Tuossa on ainakin paprikaa ja ruohosipulia. On ihan hyvää. Kai sen sieltä herkusta sen nimen löytäisi. Kun jaksaisi mennä katsomaan :)