Ent-tu oli tehnyt pari hauskaa testiä, joten pitihän minunkin sitten kokeilla. Testit löytyy Ellitistä täältä.

Meikäläisen tonttunimeksi tuli:

Manna Piparkakuntuoksu

23.11.2009

Teet kaikki asiat alusta alkaen itse rauhassa, fiilistellen ja nautiskellen joululaulujen soidessa taustalla. Arvostat puhtaita raaka-aineita, perinteitä ja joulun sanomaa. Kaivat joulukoristeet esiin jo hyvissä ajoin ja hankit joka vuosi jotain uutta joulun odotusta sulostuttamaan. Käsissäsi syntyvät myös kauniit omatekoiset joulukortit laajalle ystäväpiirillesi. Käytät myös runsaasti aikaa joululahjojen miettimiseen ja hankintaan. Kaikki lahjasi ovat sydämellä valittuja ja lämmöllä annettuja.

Ruoka kruunaa joulun odotuksen. Valitset jokaisen lantun ja porkkanan laatikoita varten rakkaudella ja asian vaatimalla pieteetillä. Joulupöydässäsi tunnelma on harras ja rauhallinen. Kaikilla on iloinen, levollinen ja hyvä olo.

Tämä taitaa aika lailla kyllä kuvata todellisuutta :)

Keittiöpersoonani on:

Kaisa Kulinaristi

13.9.2009

Sinulle ruoka on yksi elämän suurista nautinnoista. Ruoka ei ole vain polttoainetta vaan jotain, joka tuottaa suurta nautintoa ja jonka vuoksi voi nähdä hieman vaivaakin. Olet myös valmis maksamaan saadaksesi makunautintoja.

Palkkapäivänäsi suuntaat suorinta tietä lempiravintolaasi, jossa Michelin-tähdet eivät ole vieras asia. Sinulta löytyy mittava kokoelma keittokirjoja ja hyödynnät myös nettiä päästäksesi uusien makunystyröitä hivelevien ohjeiden lähteille.

En ehkä tätä ihan täysin allekirjoita. Joo, tykkään maistella ja nautiskella, mutta en ole kyllä valmis maksamaan siitä :D Vaikkakin se ehkä saattanee johtua elämäntilanteestakin...