Tätä on kaverit kehuneet.. joten piti vihdoin kokeilla. Ohjetta en katsellut, kun tein vaan niinkuin tuntui järjellä parhaalta.

pastaa (minulla penneä)

kastike:

maustamatonta broileria (minulla fileepihvejä)

sipulia

1 prk ruokakermaa

1 Mustapekkajuusto

mahd. suolaa

Paista kanat öljyssä kypsiksi. (Jos käytät fileepihvejä, leikkaa ne joko ennen paistamista tai paistamisen jälkeen suuhun sopiviksi paloiksi. Itse tykkään leikata vasta paiston jälkeen.) Kuulota sipuleita öljyssä, lisää kanat tai jos olivat valmiiksi suikaleita, niin paista sipulit kanojen kanssa. Lisää ruokakerma ja juusto paloina. Sekoita ja annan keittyä pastan keiton ajan. Maista ja lisää suolaa jos tarpeen. Tarjoa pastan kanssa.

Väri on aika harmaa :/ vain sipulista tulee väriä. Itse en kamalasti ihastunut tähän, mutta Isäntä oli ihan myyty. Minusta maku oli aika tylsä, kun ei ollut oikein muuta kuin sitä mustapippuria siitä juuston pinnasta. Isännästä se taas oli tämän ruoan hienous, että siinä ei ollut mitään outouksia tai ylimääräisiä krumeluureja. Näin ne makuasiat vaihtelee.