Näitä tein jo joulun alla ;) mutta kuva oli kadoksissa, ja löytyi nyt, niin postailen HIEMAN myöhässä :D Eli nämä muffinssit on tehty Sunnuntain leivontamixillä, makuna vadelma. Sekaan laitoin marianne crushia. Päällä koristeena osassa tomusokeria ja osassa sitä tomusokerista tehtyä nestemmäisempää töhnää sekä pehmeitä kultahelmiä. Kaiken kruununa vielä tontut muffareiden päällä. Kaikki tuotteet mariannea lukuunottamatta olivat edellisestä blogitapaamisestamme.

Tomusokeritöhnä jäi liian löysäksi, kun en ole sitä kamalan paljon käyttänyt, joten se osittain valahti tuonne muffinssien sisään. Mutta eipä tuo nyt niin haitannut. Ensi kerralla jäykempää tavaraa sitten. Tuolla tähden mallisella koristelumuotilla tulee kyllä ihan kivaa jälkeä. Aina kun vaan keksisi mihin sitä voisi käyttää.

Muffinssit olivat kyllä ihan jees makuisia. Kosteita ja meheviä. Avvistuksen teollinen maku niissä on, mutta hyvin vähän. Kyllä nämä minusta olisivat ihan oiva vierasvara kaappiin. Todella helppo ja nopea käyttää ja muuta ainetta tuon pussin sisällön lisäksi ei välttämättä tarvita kuin loraus öljyä. Marianne on sitten jo luksusta.

Vaikka tämä oli ihan hyvää, oli kuitenkin kuun alussa postaamani suklaatorttu hieman tästä parempi. Tehty suklaisella leivontamixillä. Suklainen on kai pysyvä maku ja tämä vadelma kausimaku, edellinen kausimaku taisi olla porkkanakakku tms. Eli kannattaa välillä vilkuilla niitä mixejä, joskus sieltä voi vielä tulla se itse täydellisyys vastaan :)