Eilen oli Jyväskylän ja lähiympäristön ruoka- ja leivontoabloggaajien blogitapaaminen. Olimme piknikillä Lounaispuistossa, ja mukana oli minun lisäkseni Henskis, Pikku leijona, Makuturisti, Vallan makee ja Mint Chocolate. Jokainen toi mukanaa jotain pientä syötävää:

Omani oli makaronikinkkusalaatti: keitettyjä makaroneja, kurkkua, maustekurkkua, paprikaa, salaattia, hieman tomaattia, edam-juustoa ja kinkkusuikaleita (ei pizzasuikaleita!). Kastikkeena kermaviilikastike.

Illan muita herkkuja olivat tuorejuustotäytteiset kinkkumuffinit

Lihapullacoktailtikut

Juustosarvet

Turkinpippurimarengit

Sekä pienet mansikkaleivokset.

Herkuttelun jälkeen pidimme pienen arvonnan, josta sain Bake and Partylta ihania sydän muffinivuokia, karkki/keksimuotin sekä "tiskirätin" jossa on banaani-suklaamuffinien ohje. Kiitos Bake and Partylle.

Myös Dan Sukker muisti arvontaamme suurella sokeripaketilla, mutta voitto meni ihan toiseen osoitteeseen kuin minulle :) mutta muistivat he kuitenkin meitä muitakin säilykepurkkitarroilla.. saa nähdä mitä käyttöä näille vielä keksitään. Kiitokset Dan Sukkerillekin.

Kiitokset myös reippaalle Makuturistille, joka hankki meille näitä kivoja yllätyksiä :) ja tokikin kiitokset vielä Kakkusankareille ja HeiRolille.

Ja suuri kiitos tietysti illan seuralaisille, jospa nähdään taas syksymmällä!