Seppälän Cittarissa sijaitsee tämä aasialaisen ruoan kauppa. Poikkesin sinne taas kun on jo pitkään haluttanut ostaa syömäpuikot. Löysinkin ihanat, jotka eivät ole puisia. Nuo voi pestä ja käyttää uudelleen. Tykkään syödä ihan ruoan lisäksi noilla popcorneja, ei sotkeennu kädet ja se vaan on hauskaa. Paketti maksoi 4,50 e ja siinä on 5 paria puikkoja.

Ostin myös Härkäpapuja, ihan mielenkiinnosta, kun en ole niitä ainakaan tässä muodossa koskaan syönyt. Tämä ei tainnut olla edes kovin kallis, en kyllä muista tarkkaan.

Lisäksi matkaan lähti riisinuudeleita, ne on kyllä hauskoja kun ovat läpinäkyviä etenkin keittämisen jälkeen. Ostin myös Tom Ka-kastikepussin joka siis lisätään ruokaan ja saadaan Tom Ka-makua siihen helposti. Saas nähdä. Lisäksi ostin liemikuutioita joissa makuna Tom Yum, eli näidenkin pitäisi antaa kyseistä makua ruokaan :) Yhteensä minulla meni 10 e sinne liikkeeseen, joten eivät nämäkään kamalan kalliita olleet.

Hauska kauppa, mutta kynnys astua sinne on aika suuri, siellä kun harvemmin on muita asiakkaita :/ sääli sinänsä, ei tuollaisia paikkoja Jyväskylässäkään liikaa ole. Edellinen käyntini tuolla löytyy muuten täältä.