Pingviinijäätelöperhe on saanut tänä kesänä taas hieman perheenlisäystä. Lähisiwasta lähti matkaan Popcorn-Kinuski Mix-pingviini. Jäätelö on hieman isompi kuin normaali pingviinit, 106 g. Tuote on siis popcornin makuista kermajäätelöä, kinuskikastiketta, toffeepaloja sekä vohvelia suklaanmakuisella kuorrutteella.

Kuvaa ei ole, kun nautiskelin jäden pihalla ilman kameraa. Ihan tuutilta se näytti ;)

Jäätelön tuoksu oli popcornimainen ja odotukset oli kovat maistaessa. Valitettavasti siltä osin koin pettymyksen, sillä en kyllä yhtään maistanut popcornia :/ Kinuskisydän sen sijaan oli taivaallinen. Todella onnistunut maku ja rakenne. Joskus kinuskit ovat rakeisia ja tai hieman erikoisen makuisia, mutta tämä oli ihanan tasaista ja maku oli vain kunnon perinteisen kinuskinen.

Annos oli omaan makuuni vähän liian iso, joten loppua kohden tuntui että joutui ahtamaan... Tätä ilmeisesti saa myös jäätelökioskeista irtopallona, että ehkä täytyy sellaista ostaa jos tätä vielä haluaa syödä, saapahan vähän pienemmän annoksen.

Ihan ok uutuusjäätelöksi, mutta ei mikään järjettömän loistava innovaatio. Kyllä varmaan tulen vielä maistamaan irtojädenä. Aika kallis paukku tämä kyllä oli, tarjouksessa n. 2,50 e.