Työpäivän jälkeen eilen tehtiin taas puolivalmista. Tällä kertaa Asian Foodista jo aikaa sitten ostettua Thai Tom Kha-keittoa. Aikaisempi kirjoitus aiheesta löytyy täältä. Eli purkin ohje sanoo, että kuumenna keitto ja lisää kypsennetty liha, jos haluat. Meillä oli kanasuikaleita odottamassa juuri tätä tarkoitusta, joten ne sitten vain pannulle ja kuummennetun keiton sekaan.

Eli eihän se keitto ihan tuolta lautasella näyttänyt, kuin mitä purkin kuva anataa ymmärtää :) kuvaa myöhemmin. Yksi punainen chilinpala siellä lillui, ja kaksi vihreää lehteä, muuten se oli väriltään hyvin vaaleaa. Maku oli minusta ihan hyvä, isännälle jäi vähän epäröivämpi olo.

Voisin ostaa toistekin jotain vastaavaa, mutta ihan tämä kyseinen keitto ei ollut vielä täydellisyyttä. Joten jatkan etsimistä. Luulin aina, etten tykkää kookosmaidosta, joten en ole sitä vuosiin maistanut. Tässä sitä nyt oli, eikä se niin pahaa ollutkaan. Oisikohan makuaisti taas kehittynyt...