Pikkujouluissa kun oltiin niin Ihanat Henskis ja Makuturisti ilahduttivat meitä upeilla lahjoilla! Neitoset olivat tehneet vähän tiedusteluja yrityksiin jotka olivatkin innolla juhlistamassa pikkujouluja kanssamme lahjoittamalla meille muutamia mahtavia tuotteita. Suuren suuri kiitos tytöille ja upeille yrityksille.

Tässä koko setti yhes koos, eli tuotteita oli valtava määrä ja olimme kyllä kaikki ihan ihmeissämme :)

Raisio muisti meitä muutamalla esitteellä, sekä Sunnuntain kahdella kakku- ja muffinssimixillä, kausimaku vadelmalla sekä suklaalla, ja täysjyvävehnäjauholla. Lisäksi paketissa oli vielä Torinon Ohrahelmeä. Mitään näistä en olekaan koskaan kokeillut, joten mielenkiinnolla odotan tuloksia.

Fazerin paketista löytyi suklaanuolia sekä esite. Hyvälle noulijalle on aina käyttöä keittiössä!

Ullanunelman paketista löytyi kameekoru-muotti, sekä työvälinesetti. Huh, kuinka jännää! En ole koskaan tehnyt mitään tuollaita, joten jännittäviä kokeiluja mahtaa olla edessä.

Heirol lahjoitti ihanat koritelusetit. En malttaisi odottaa että pääsen testailemaan noita tyllia!

Dr. Oetker oli paketoinut meille liivatetta, sokerimassaa sekä kultahelmiä. Ah! Minä kun olen sellainen harakka, niin kultahelmet kyllä tuli tarpeeseen. Tuota sokerimassaa aloin heti jännittää, kun en ole ikinä edes maistanut mitään missä sitä olisi ollut ;) saati tehnyt siitä mitään! Jännittävää!

Santa Marian tuoteperheestä pääsemme testailemaan reilua kardemummaa, piparkakkumaustetta sekä BBQ-marinadia. Jokohan minun pitäisi tehdä elämäni ensimmäinen oma piparkakkutaikina tämän innostamana.

Iloleipurilta saimme testitikut sekä iloisenvärisen kaavin-suti-lusikka-setin. Tuo setti on kyllä häkellyttävän suloinen :)

Bake and Party muisti meitä muffinivuoilla, piparimuotilla sekä polkagrisillä. Lumiukkomuottin on ihana lisä erittäin antiikkiseen piparkakkumuottikokoelmaani.

Confetti oli hieman samoilla linjoilla edellisen kanssa, sillä kääröstä löytyi muffinivuokasetti jossa on vuokien lisäksi koristeet mukana. Käärösä löytyi myös piparimuotti sekä lahjakortti liikkeeseen. Minusta tuo tähtimuotti on tosi kaunis. Enköhän sillä jotainkin tee tässä joulun kunniaksi.

Lisäksi saimme aika pinon erinäisiä esitteitä Dan Sukkerilta sekä Valiolta. Niitä tuossa iltasella jo vähän selailin ja aika monta ihanaa ohjetta sieltä löytyikin.

Suuret kiitokset siis joulumieltä jakaneille yrityksille :) Ilolla otimme lahjanne vastaan!