Olen kerran aiemmin käynyt Huviretkessä syömässä, eikä kokemus ollut mitenkään kamalan erikoinen. Nyt sitten kävin siellä toisen kerran ja sitähän samaa se oli.

Alkuruoaksi toki taas etanoita, koska ne on niiiin ihania, enkä vieläkään ole saanut tehtyä niitä kotona, vaikka kaikki tarvikkeet onkin olemassa. Eli siis valkosipulisinihomejuustoetanoita. Eivät olleet parhaita mitä olen saanut. Etanoiden rakenne ei ollut hyvä, ehkä jopa aavistuksen sitkä. Sinihomejuusto oli jotain ihme merkkiä eikä maistunut täydellisyydelle, niinkuin esim. Fransmannissa. Valkosipulista ei ole mitään sanottavaa, en edes huomannut että sitä oli siellä.

Seuralainen otti vuohenjuustobroileria, joka oli ihan jees. Peruslaatua. Ranskalaiset olivat ihanan isoja.

Oma annokseni oli broileri-pekoni-caesarsalaatti. Olin aika ihmeissäni, että siinä pekoniakin oli, mutta mikäs siinä, ihan hyväähän se oli. Vähän erilaista kuin tavallinen kana-caesar, joka on kyllä uskomatonta herkkua. Annos oli muuten hyvä, mutta koko oli säälittävä. En ymmärrä ravintoloissa, mitä siellä oikein ajatellaan noita salaattiannoksia suunnitellessa. Kun ihan joka paikassa salaatit ovat niin pieniä, että alkuruoankin kanssa täytyy vielä mennä grillin kautta kotiin. Enkä nyt toivo tuota lihaa lisää vaan ihan kasviksia. Ei salaatti nyt voi olla niin älyttömän kallista, että sitä on varaa laittaa kolme lehteä sinne lautaselle. Kun salaatti ei tunnetusti ole ehkä se paras nälän poissapitäjä, mutta pitäisi siitä edes kylläiseksi itsensä hetkellisesti saada, jos ei muuta.

Mutta semmoista :) Jotenkin se Huviretki oli sellainen vähemmän hohdokas paikka. Sopiva varmaan lounaaseen tai pikaiseen arki-illalliseen.