Tein silakkapihvejä. Kaapissa oli kevätsipuleita ja ruohosipulituorejuuston loppu, joten niitä laitoin sitten noiden pihvien väliin vaihteluksi ainaisen tillin ja valkopippurin sijaan.

silakkafileitä

ruohosipulituorejuustoa

kevätsipulia pilkottuna

suolaa

Levitä puolet silakkafileistä uunipellille nahkapuoli alaspäin. Levitä niille suolaa, tuorejuustoa sekä sipulisilppua. Lado päälle loput fileet nahkapuoli ylöspäin. Paista 200 asteessa 15 min.

1331049139_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loppujen lopuksi tykkään kyllä tavallisesti maustetuista silakkapihveistä enemmän, mutta tulipa nyt tätäkin kokeiltua. Ei siis ollenkaan pahaa, mutta tillillä on kuitenkin parempi. Onkohan olemassa tillillä maustettua tuorejuustoa... Sitä vois kokeilla.