Tein silakkapihvejä. Kaapissa oli kevätsipuleita ja ruohosipulituorejuuston loppu, joten niitä laitoin sitten noiden pihvien väliin vaihteluksi ainaisen tillin ja valkopippurin sijaan.
silakkafileitä
ruohosipulituorejuustoa
kevätsipulia pilkottuna
suolaa
Levitä puolet silakkafileistä uunipellille nahkapuoli alaspäin. Levitä niille suolaa, tuorejuustoa sekä sipulisilppua. Lado päälle loput fileet nahkapuoli ylöspäin. Paista 200 asteessa 15 min.
Loppujen lopuksi tykkään kyllä tavallisesti maustetuista silakkapihveistä enemmän, mutta tulipa nyt tätäkin kokeiltua. Ei siis ollenkaan pahaa, mutta tillillä on kuitenkin parempi. Onkohan olemassa tillillä maustettua tuorejuustoa... Sitä vois kokeilla.
Kommentit