Tämä ruoka oli ihanien kasvisten insipiroima, ja lihaa lisäsin, jotta olisi ruokaisampi. Tässä ne ihanat kasvikset ovat, eli kesäkurpitsa, paprika, kevätsipuli, kukkakaali ja tomaatti. Lisäksi tuli 400 g jauhelihaa ja tomaattimurskaa. Mausteita.

Paista jauheliha ja viipaloidut kevätsipulin valkeat osat pannulla. Lisää tomaattimurska sekä sipulin vihreät osat ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Pilko kasvikset ja laita niitä vuokaan kerroksittain jauhelihaseoksen ja mausteiden kanssa. Laita päällimmäiseksi reilu kerros jauhelihaa. Vuoka menossa uuniin.

Paista n. 1 h, pitempikään aika ei haittaa. Olisikohan lämpöä ollut jotain 175 - 200 astetta. Kasviksista irtoaa aika paljon nestettä, joten tämän voi jopa syödä keittona. Lisäksi voisi keittää perunoita, jotka imisivät tuota nestettä.

Tosi hyvää oli. Ei ehkä mikään kesäruoka taaskaan kun uunissa tein ja kauan paistoin, mutta hyvää kuitenkin.