Oltiin jo pitemmän aikaa suunniteltu keski-suomalaisten bloggaajien kanssa jonkinmoista blogitapaamista. Porukan kasvaessa isoksi oli valitettavan vaikeaa löytää kaikille sopivaa aikaa ja tällä kertaa lopulta meitä saapuikin paikalle vain viisi. Ensi kerralla sitten kaikki paremmalla onnella mukaan :) Tapaamiseen pääsivät siis itseni lisäksi blogien Pikku Leijona ja puoli valtakuntaa, Helmeilevää, Vallan makeeta sekä Vaahteran luomusten emännät.

Tapaamisen pointtina oli, niinkuin yleensä, herkutella jokaisen tekemillä herkuilla sekä vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia. Oma luomukseni pysyi salaisuutena jopa itselleni miltei h-hetkeen saakka, mutta lopulta keksin tehdä pizzakkaa, kun jotain suolaista olin lupautunut tekemään ja se vain tuli mieleen. Ohje on sama kuin linkin takana, paitsi tein kaksinkertaisena ja yhden ison sijasta tein neljä pienempää pizzakkaa.

Pikku Leijonan Emäntä oli pistänyt homman oikein isolleen ja tehnyt niin suolaista kuin makeaakin. Suolaisen asiaa ajoivat karjalanpiirakat ja munavoi :) Että jotkut jaksaakin!!! Ei voi kuin ihailla!

Pikku Leijonan emännän makea tuominen oli kotitekoiset vaahtokarkit. Ne ovatkin olleet kokeilulistallani jo jonkin aikaa, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.

Vaahtokarkkilinjalla jatkoi myös Vaahtera vaahtokarkkibrowniesineen. Ohjetta odottelen saapuvaksi blogiin :) Olivat tosi makeita, mutta ah niin herkkuja! Ja tietysti ihanan tahmaisia!

Kakut olivat edustettuna Vallan makean ja Helmeilevän tarjottavissa. Vallan makean ambrosiakakku oli jännittävän makuinen seesaminsiemenineen ja keväisen näköinen hauskan tarinan omaavine ruusuineen ja keltaisine sävyineen.

Suklaisemman kakun oli meille valmistanut Helmeilevä, jonka runsas pätkis-mutakakku olikin komea ilmestys seisovassa pöydässämme. Ja perhana! Ulkomaalaiset mansikat VOIVAT olla hyviä ;)

Hieno tapaaminen taas kerran... Suuri kiitos kaikille osallistuneille! Katsotaan kesällä sitten sitä picnicintapaista, jospa saataisiin oikein iso porukka paikalle.