Piipahdin Citymarketin reissullani samassa kiinteistössä sijaistevassa Aasialaisten ruokien kaupassa. Mukaan tarttui seuraavanlainen kokoelma tuotteita:

Ensimmäisenä on nuudelit:

Jotka ovat Tomoshiraga somen-nimisiä ja japanilaisen tyylin edustajia. Käy hyvin keittoihin ja kylmiin ruokiin. Pakkaus on 400 g/2,40 €.

Sitten on Kiinalainen salaatti, 340 g/1,90 €. Hollannissa valmistettu. Sis. ituja, kaalia, porkkanaa, minimaissintähkiä, bambunveroa, paprikaa, mustasientä ja mausteita.

Sitten ostin purkki-Thai Tom Kha-keiton. Purkkiin liimattu suomenkielinen tarra tosi väittää sen olevan Tom Yum keittoa. N. 400 g/ 2,80 €. Sis. peruna, kookosmaito, kiinalainen retiisi ja mausteet.

Sitten herkkuosastoa, eli Passionhedelmä vanukas. Pienenpieni purtilo, maksoi 0,60 €. Sisältää myös kookosta.

Tätä maistelen tässä parasta aikaa. Tuoksu on todella voimakas. Joku mehu tuoksuu ihan samalta. Rakenne on hyytelömäistä, mutta siellä on 1 cm x 1 cm kokoisia paloja jotain... ties mitä. Palat ovat niin isoja, että niitä on vaikea syödä. Ovat myös aika kovia, eivätkä niin hyviä kuin muu hyytelö. Pakko miettiä, että kuuluvatko ne oikeasti tähän. Eivät nämä mitään hedelmän palojakaan ole. Kuvaa paloista.

Sopivan pieni annos, ja hyytelön osalta hyvää. Palat ällöjä. Ehkä joskus vielä kokeilen tällaista, todetakseni, kuuluvatko palat oikeasti tänne sekaan.

Ja suolaisten herkkujen edustaja on Boy Bawang valkosipulin makuiset maissisipsit. 100 g/1,50 €. Alkuperämaa: Filippiinit.

Ihan hyvän makuisia. Jotain roskia oli tosi paljon pussissa. Olivat kooltaa  ihan pieniä. Olivatko ne sitten kenties ihan vain maissin... mitä ne nyt on... paloja..