Koko päivän touhuilun ja kunnon saunomisen jälkeen iltamyöhällä unettaa, mutta hyvä elokuva odottaa ja nälkä vaivaa. Kun kaapissa on lounaalta tähteeksi jäänyttä savulohta ja voissa pyöriteltyjä kanttarelleja on laitettava aivonystyrät liikkelle, mitäpäs niistä voisikaan tehdä... Tällä kertaa kokeiltiin laittaa ne pizzan täytteeksi. Pohja on taas sama vanha pikapizzapohja, jonka tekemiseen menee max  2 min.

Täyte:

savulohta

voissa paistettuja kanttarelleja

tomaattia

juustoraastetta

pizzamaustetta

Tee pohja sukkelasti ettei läsähdä ja täytä ihan yhtä sukkelasti. Paista 250 asteessa 15-20 min.

Hyvää siitä tuli, mutta sen me huomattiin, että tuo savukala kun on aika voimakasta maultaan, niin niin on myös voissa paistetut kanttarellitkin, eli maut vähän sikäli tappelivat keskenään. Eli ehkä olisi parempi jokin vähemmän voimakkaan makuinen sieni kaveriksi tuolle lohelle. Ketsuppia me ei tähän laitettu, kun ajateltiin, että se olisi jotenkin hyvien raaka-aineiden pilaamista, ja kun tomaattipyrettä tai murskaa ei ollut saatavilla, oli tuoretomaattiviipaleet ainoa tomaatinen asia tässä pizzassa. Kyllä lohta voisi käyttää pizzassa toistekin, samoin noita kanttarelleja, mutta ei ehkä samassa pizzassa enää.