Eli en ole syönyt mustaamakkaraa n. 10 vuoteen. Tykkäsin siitä lapsena, mutta sitten iski teini-ikä, enkä voinut sen seurauksena syödä enää mitään sisäelintä tai muuta omituista tai ällöttävää, kuten maksa, munuaiset, kieli tai veri. Joten ihanan mustatmakkarat jäi. Nyt kun olen aikuistunut, niin olen alkanut muistella kuinka hyvää se olikaan, ja kerännyt rohkeutta ostaa ja maistaa. Mitä jos se ei maistukaan niin hyvälle kuin muistin?

Eilen kauppaan mennessä tein päätöksen. Nyt ostan sitä. Vaan enpä ostanut. Se oli loppu :/ kauhea pettymys! Ostinkin sen sijaan kokonaisen grillatun broilerin, jonka lopun aion käyttää tänään risottoon. Nam! Eilen syötiin sitä ihan pelkiltään salaatin ja raejuuston ja karjalanpiirakoiden kanssa. Hyväähän se oli niinkin.

Nuo karjalanpiirakat on muuten tosi kivoja olla pakasteessa varmuuden varaksi, kun sitten joskus tarvitsee. Ovat minusta oikein hyviä kun ne paiston jälkeen käyttää voimaitoseoksessa ja antaa hetken pehmetä.

Kuvassa taustalla myös siideriuutuus (minulle jälleen, voi olla että on ollut myynnissä jo vuosia, mutten ole huomannut). Loïc Raison. Hyvin omenainen. Pullo oli tosi pieni, ehkä 250-330 ml, ja maksoi 2 €. Ihan hyvää, jälleen omenamehun ystävälle enemmän kuin  keinomauista tykkäävälle.