Nyt tuleepi kakkoskameran tyhjennystä, joka on siis satunnaisessa käytössä, ja sen tyhjentelykin on hyvin HYVIN satunnaista. Eli kävin tuossa jokin aika sitten syömässä ravintola Torerossa. Paikka on siis espanjalaistyylinen. Lattioilla oli naudantaljoja (ei varmaankaan aitoja), valaistus oli aika hämärä. Toisaalta tykkäsin, välillä taas tuntui ettei näe laittaa ruokaa suuhunsa :)

Alkuun saimme nautittavaksi shottilasista Gazpachot leivän kera. Oli herkullista ja oikein mukava yllätys. Väri oli mitä upein.

Seuralaiseni tilasi Raikasta kananpoikasalaattia, chilimajoneesia ja aliolia:

Mukana oli sellaista hassua keksiä, joka ei kylläkään näy kuvassa, mutta siinä oli kai jotain pähkinää ja manchegojuustoa. Maistui hassulle, mutta hyvälle.

Oma annokseni oli Lammasta, eli siis lampaanlihapyöryköitä vartaassa, paprikasalsaa ja patatas bravas.

Ihan perusruokaa, ei aiheuttanut mitään maatajärisyttävää makunautintoa. Patatas bravasin rakenne oli hyvin muhjuinen, olisi minusta saanut olla enemmän rakennetta. En tosin tiedä kuuluuko sen nimenomaan olla juuri tuollaista. Mutta perunana... hieman vähemmän kypsennetty rakenne olisi ollut parempi. Lammaspyörykät oli ihan jees. Lihaisia ja kivasti maustettuja. Salsasta ei ole oikein mitään sanottaa, kuin että okhan se oli.