Nyt on joulukortit askarreltu ja lähetetty. Eipähän tarvitse siitä enää huolehtia. Tässä parit kuvat tekeleistäni. Osa on valmiita, osa odottaa vielä lisäilyjä. Mikään pro en tässä hommassa ole, mutta rakkaudella nämä on tehty... ehkä se välittyy saajalle.

Ostin Tiimarista tuollaista hopea ja kultasuihketta. Ovat kyllä tosi kivoja... niillä saa kauniin taustan noihin kortteihin. Harmi vaan, että se kultainen lakkasi toimimasta parin käyttökerran jälkeen. Kai sieltä sitten ponnekaasut oli karanneet tms :/ Onneksi ei ollut kallis kun oli tarjouksessa.

Tässä kuvassa tuo punainen kortti. Siinä on noiden sydänten taustalla tuollaista ihanaa onkohan juuttiverkko oikea termi. Ostin sitä joskus jo vuosia sitten ja käytän sitä aika paljon kortteihin noin pohjaksi. Minulla on sitä punaisena ja valkoisena ja minusta se näyttää tosi kauniille kortissa. Myös nuo huopasydämet on rakkaita askartelukuvioita. Huomasin vain kauhukseni että se rulla alkaa loppua.. Täytyy varmaan marssia Sinooperiin katsomaan löytyisikö sitä vielä sieltä. Jos ei, niin olen kyllä surun murtama.