Tein tuossa elokuussa tomaattimurskaa, joka on tähän asti ollut säilytyksessä viileässä ja pimeässä paikassa. Nyt lähti sitten eka purkki testiin, kuinka on käynyt, onnistuiko, onko syötävää jne? Purkin kansi oli ainakin erittäin tiukasti kiinni, en meinannut näes millään saada sitä auki. Piti tapella oikein useampi minuutti ja useamman apuvälineen avulla. Mutta avautuihan se kuitenkin lopulta.

Tässä kuva tuotteesta. Kuten näkyy, ainakaan pinta ei ole homeessa.

Maku oli jännittävä. Nimittäin etikkainen, hyvin etikkainen. Eli onko se sitten niin että se on kuitenkin hieman käynyt säilytyksen aikana...? Noo... Tein siitä kuitenkin blognesekastikkeen, jonka maustaminen oli kyllä aika haastavaa sen etikkaisuuden vuoksi. Maku ei lopultakaan ollut aivan loistava, mutta ihan syötävä kuitenkin.

Eli nähdäkseni en onnistunut ihan täysin. Tuote kyllä säilyi homeelta, mutta muuten vähän "kypsyi" lisää säilytyksessä. Täytyy tässä kevään mittaan avata loputkin purkit ja tutustua mitä niille kuuluu. Ei tämä minua vielä masentanut :) ekaksi kokeiluksi oli ihan ok. Ensi kesänä uudelleen!