Eilen tavattiin taas keskisuomalaisten bloggaajien kanssa joulumarkkinoiden ja pikkujoulujen merkeissä. Mukana markkinoilla oli allekirjoittaneen lisäksi Henskis, Makuturisti ja Vallan makeeta.

Joulumarkkinat ovat siis vuotuinen, maksuton tapahtuma Jyväskylän Paviljongissa. Tarjolla on paljon kaikenlaista ihanaa pientä ja vähän isompaakin tavaraa. Tässä muutamia kuvia markkinoilta:

Aivan ihania puusta tehtyjä valaisimia. Kaikki oli aivan mielettömän upeita! Niin pikkutarkasti tehtyjä, että ei voi kuin ihailla tekijän taitoja.

Nämä muistaakseni hiekkapuhalletut peilit ja taulutkin olivat aivan ihania.

Tässä taulussa oli vähän samaa meininkiä kuin meikäläisen keittiössä :D

Tarjolla oli myös aivan ihania piparkakkutaloja, -junia,- enkeleitä ja -tikkareita. Juna oli oma lempparini.

Nämä olivat hauskoja. Ihmettelin ensin mitä näin pienellä riippumatolla oikein tehdään, mutta selvisihän se. Ne ovat lemmikin riippumattoja, koirille tai kissoille siis :)

Omat ostokseni olivat tällä kertaa varsin vaatimattomat, ostin nimittäin vain ja ainoastaan tällaisen hauskan reikäleipää puistuttavat riisisuklaan. Idea oli minusta aivan loistava, joten olihan sitä sitten ostettava yksi kotiinviemisiksi.

Pikkujouluja siirryimme viettämään nimeämättömään mutta hienoon päämäärään, kiitos Vallan makeeta Titalle :) Tässä vaiheessa mukaan ilonpitoon liittyi myös Pikku Leijonan Emäntä. Jokainen oli taas loihtinut herkkuja pöytään.

Tarjolla oli vadelmapiparminttumuffineja...

Riisimurokarkkeja...

Pasteijoita...

Juustovoitaikinaleivoksia...

Kuskus-salaattia...

Jumalaisia kanelipikkuleipiä sekä

Minun tekemät juustopiparit. Niistä enemmän myöhemmässä postauksessa.

Lisää markkinoista ja pikkujouluista voit vilkuilla ainakin Henskiksen hekumallisissa herkuissa.

Suuri kiitos vielä kaikille mukana olleille! Oli kiva nähdä ja jutella pitkästä aikaa!