Pitkästä aikaa taas lämppäreitä. Päälliset on ihan perinteistä settiä, mutta haluan nostaa tuon yhden aineksen tuolta pohdittavaksi. Nimittäin Herkkumaan valmiiksi viipaloidut maustekurkut, eli voileipäkurkut. Aivan loistava keksintö. Olen nyt tässä maistellut kolmen eri valmistaja kurkkuja, mutta en ole muistanut kuvata purkkeja enkä mainita niistä muutenkaan mitään, ennen kuin nyt.

Maistelemani kurkut ovat olleet Felixin Pitkittäin viipaloidut voileipäkurkut, Rainbown Pitkät kurkkuviipaleet sekä ne Herkkumaan Voileipäkurkut. Parhaita näistä olivat ehdottomasti Felixin kurkut, jotka olivat rakenteeltaan pehmeitä, mutta kiinteitä, ja maku oli myös hyvä. Ei liian makea. Väri oli kauniin vihreä. Olivat toki myös kallein vaihtoehto. Huonoin kokemus oli nuo Rainbown kurkut. Väri oli kamala laimea vihreä, sellainen jotenkin käynyt. Rakenne oli välillä ihan ok, mutta osa kurkkusiivuista oli kamalan sitkeitä. Oikein yökkäsytty haukatessa :/ Maku oli ihan ok ja halpa hinta houkuttaa. Keskimmäiseksi pääsivät sitten nämä edelleen maistelussa olevat Herkkumaan kurkut. Ne ovat kaikkea noiden kahden väliltä. Keskihintaisia, keskimakuisia, rakenne suht jees jne.

Jos hyvää haluaa niin kannattaa ehdottomasti ostaa Felixia. Jos haluaa halvempaa, kannattaa ostaa Herkkumaata, sillä Rainbowhin en koske enää pitkällä tikullakaan. Muistakaa kuitenkin Rainbown Pikkukurkut jotka ovat ihania!