Olen jo pitkään halunnut kameralleni jalan, mutta en ole koskaan hennonut ostaa, enkä ole jaksanut perehtyä netin ihmeellisen maailman tarjontaan. Tänään sitten äitini soitti, että oletko huomannut kun Anttilassa on sellainen kameran jalka + laukku-paketti vain 19,90 €. Siltä seisomalta lähdin bussilla kohti Jyväskylän keskustaa ja Anttilaa.

Tällainen paketti sieltä tarttui matkaan. Alkuperäinen hinta oli 79,95 €, joten ei huono tarjous.

Mukana tuli siis tällainen laukku kameralle, ihan jämäkkä ja hyvin topattu tuo on.

Sitten tuli myös kameran jalalle oma pussukka, jossa sitä on näppärä kanniskella. Olisihan toki ollut liikaa toivottu, että kamera ja jalka olisivat menneet samaan pussiin.

Sitten itse jalka, jossa on neljä korkeuden säätömahdollisuutta ja maksimissaan korkeutta ehkä joku 140 cm. Tosi kapeat nuo jalat on, mutta kyllä siinä kamera, joka painaa vajaa 800 g (punnitsin ihan), pysyi ihan kivasti. Jalustassa on vatupassi, jotta epätasaisella alustallakin pystyy varmistamaan kuvien suoruuden. Tuota samaa jalkaa voi sitten tulevaisuudessa käyttää videokamerassakin, vai miksikä niitä nykyään kutsutaankaan. Eli tuo kiinnitys näyttäisi olevan melko hyvin sopiva. Ainakin meidän molemmat kamerat, Nicon ja Olympus kävivät.