Mainitsinkin jo tuosta Joensuun reissusta. Olen ollut viime aikoina niin laiska, etten ole jaksanut siitä mitään kirjoitella. Mutta pähkinänkuoressa kuitenkin niin, että kävin siellä sukuloimassa pari viikkoa sitten  ja siellä sattui olemaan Hyvän mielen markkinamessut samaan aikaan, joissa sitten kävin. Messuista kuulin Cebiciltä, jonka tapasinkin pikaisesti messuilla kiertelyn merkeissä.

Kiitos seurasta Cebicille näin piiitkän aikaa jälkikäteen :)

Joensuun reissulta mukaan lähti vähän jotain mukavaa ruokajuttua. Ihan vähän vain :) Takana oleva punainen jauhe oli Kolilta Karpalojauhetta, jota voi siis käyttää vaikka puuron tai jogurtin sekaan tai leivontaan. En ole koskaan ennen kokeillut, mutta on kyllä kiinnostanut, joten kun halvalla sai, otin pussillisen testiin. Karpaloon päädyin siksi, että siinä oli kaunein väri :D

Messuilta tuli sitten ostettua purkillinen Lemon Curdia, mitä en olekaan koskaan ennen sitäkään käyttänyt yhtään mihinkään. Maistelin sitä messuilla ja juuri tuo Lemon cheese oli niin ihanan makuista, että pakko oli ostaa. Tämä lähti mukaan sellaiselta brittikojulta, jonka kassikin tuossa alimmaisena näkyy. Niitä kojuja oli messuilla kolme, juusto ja säilykekoju, makeiskoju ja posliinikoju. Myyjät puhuivat näillä kojuilla aivan mielettömän ihanaa englantia jota kuunteli ihan vain ilokseen :) Ostin myös niitä makeisia, jotka olivat valtavan kokoisia ihanan värisiä fudgeja ja vastaavia. Aika ätläköitähän ne olivat, mutta ihan hyviä kuitenkin.

Messuilta mukaan lähti myös sinihomejuustodippijauhe, jota jo tuossa kokeilinkin viime viikolla. Se oli aika tymäkkää tavaraa. Jauhetta siis sekoitetaan 2 rkl 2 desiin kermaviiliä. Ensin maku ei tuntunut kovin hyvälle, mutta hetken maisteltuani aloinkin tykätä siitä. Vaati siis hieman totuttelua, mutta loistotuote kuitenkin, sanoisin, jos tykkää sinihomejuustosta.

Ruokapuolta tuli vielä ostettua jo aiemmassa postauksessa mainittu Spring onion cheddar, jota siellä messuilla maistelin, mutta nyt olen vielä säästellyt tuota omaa pakettiani. Ihanaa herkkua, kertakaikkiaan.

Viimeisin ostos oli sitten ihanainen Iloisen keittiön kojusta löytynyt sydänmuotti kananmunan paistoon. Sellaista olen jo aiemminkin jossain katsellut, mutta nyt se vihdoin lähti matkaan. Kerran sitä olen jo ehtinyt kokeilla, mutta en kovin menestyksekkäästi :D Joten siitä ei kuvaa tänne koskaan tule, mutta täytyy testailla vielä, jospa sen salaisuuden keksisin.