Tein tämän jotakuinkin samalla ohjeella kuin täällä, mutta päälliset oli ihan eri. Kakku mahtui justiinsa siihen ihanaan pieneen kakkuvuokaani n. 15 cm halkaisijaltaan.

Tee kakku linkin ohjeen mukaan. Vaihda kiille vattusörsseliksi, eli keitetään hetki vattuja ja lisätään niihin pari liivatetta (ja sokeria). Hetken jäähdytyksen jälkeen kaadetaan hyytyneen kakun päälle, peitellään kelmulla ja laitetaan taas jääkaappiin jähmettymään.

Itsehän olin niin pöhkö, että kun tuo kakku juuri mahtui siihen vuokaan, niin laitoin päälle kelmua, joka imaisi itsensä kiinni kakun pintakerrokseen. Sen seurauksena siihen tuli ihan kamalasti ilmakuplia, jotka sitten näkyivät valmiissa kakussa ikävinä koloina. Aina kaikki pitää oppia kantapään kautta :D Mutta hyvää oli joka tapauksessa, vähän ehkä olisi saanut olla enemmän kirpakkuutta, esim. voisi noihin vattuihin lisätä vaikka tilkan sitruunamehua.

Mutta helppo tekele minusta, ja sopii ei ehkä kiirreessä tehtäväksi kun pitää hyydyttää, mutta ainakaan aktiiviseen valmistukseen ei mene ihan tuhottomasti aikaa.