On jo jonkin aikaa pitänyt tehdä kiusausta, kun on ollu perunasipulisekoituspussin loppu pakkasessa. Tänään sitten vihdoin inspiroiduin. Kreikkalaistyyppisen tästä tekee fetajuusto. Ohje on ihan hatusta vedetty, paistoajan katsoin jostain perus kiusauksen ohjeesta.

500 g perunasipulisekoitusta

kanasuikaleita rasiallinen (minulla maustamattomia, mutta voi tietysi olla maustettujakin)

1 porkkana raastettuna

2 rkl fetaa

1 prk ruokakermaa

1 punasipuli

1 dl itsetehtyä tomaattimurskaa (kaupan murskaa ehkä hieman vähemmän)

suolaa

Laita perunasipulisekoitus uunivuokaan. Ruskista kanat pannulla öljyssä ja lisää perunasipulisekoituksen joukkoon. Lisää pannulle hieman öljyä ja laita sipulit ja porkkana sinne hieman kuulottumaan. Kaada vuokaan. Pilko feta muruksi ja lisää vuokaan. Mausta suolalla ja muilla mausteilla jos haluat. Lisää tomaattimurska. Sekoita kunnolla. Lisää kerma ja tasoittele pinta. Paista 200 asteessa n. 1 h.

Vasemmalla siis Puolalainen vihannessalaatti ja oikealla kiusaus. Feta ei juurikaan erottunut, eli olisi voinut olla enemmänkin. Muutoin oikein hyvä ruoka. Sohlaamistahan sen valmistus hieman oli, kun ei ollut mitään reseptiä, mutta ensi kerralla sujuu jo paljon paremmin. Porkkana ja punasipuli anatavat kivasti väriä, kun on muuten aika kalpoisa.