Pitkä viikonloppu mökillä voipi olla tosi ihanaa, tai sitten voi käydä jotenkin muutenkin. Nyt jo surullisen kuuluisa ilta sujui hienosti ainakin ruokaan asti, jolloin tarjolla oli nyyteissä valmistettuja uusia perunoita, porkkanoita ja sipuleita, sekä grillattua kasslerpihviä ja tomaattia. Salaatin virkaa ajoi taas tomaattisipulisalaatti.

Jossain vaiheessa iltaa, kun suunnittelimme kalaan lähtöä, alkoi järjetön vesisade ja ukkonen. Joten ei siis kalalle, eikä lillumaan pikku purtilolla myrskyisään veteen. Sen sijaan nautittiin nesteistöä sisäisesti. Ei hyvä.

Siitäpä seurasi elämäni rapeli, joka lähti vasta seuraavana iltana, vasta kun tajusin korjata sitä sillä mistä se oli tullutkin.. En voi suositella kenellekään sangrian nauttimista, kun muut juo olutta.. eikä kannata antaa taitamattoman tehdä sitä sangriaa.. Itse kun tekee, pystyy vahtimaan sitä kurkusta alas virtaavan viinan määrää.

Harvoimpa otan niin paljon että siitä juurikaan jälkiseurauksia tulee, mutta jos nyt kerran viidessä vuodessa lipsahtaa, niin ehkä se on ok... vaikka silloin ei kyllä yhtään tuntunut siltä ;)