Tänään on kuulkaas sellainen päivä, että tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen tekstini tänne blogiin :) Pitkään olin asiaa jo haudutellut ja monet kerrat vuodatuksen käyttäjäehtoja tavaillut ja sitten lopulta... tammikuun alku kirjaimellisesti muutti elämäni :) Kovasti olen "tavannut" ja tavannut uusia ihmisiä ja uusia tuttavuuksia tulee koko ajan lisää. Kiitos teille, että olette mukana elämässäni! Kyllä se niin monesti toistettu lause "en olisi tässä nyt ilman teitä" pitää aina vaan paikkansa :)

Kuvan lähde.

Nyt on siis mielestäni korkea aika pitää blogin ensimmäinen arvonta. Arvonnassa olet mukana kun kommentoit tähän postaukseen, jätät blogisi osoitteen tai sähköpostiosoitteen (joka näkyy vain minulle) ja vastaat pariin mukavaan kysymykseen.

Itse olen todella huono maustamaan ruokia. Kyse on lähinnä uskalluksen puutteesta, mutta ehkä myös tietämättömyydestä. Kysynkin siis, mikä on lempimausteesi, (kun suolaa ei lasketa mausteeksi) ja mihin ruokaan tämä mauste on aivan ehdotonta käyttää? Lisäksi mikä on erikoisempi mauste jota löytyy kaapistasi ja mihin sitä käytät? Sen mikä on erikoista, saa jokainen määritellä ihan itse.

Oma lempimausteeni on mustapippuri ja kaikkein ehdottomin ruoka, mihin sitä on pakko laittaa tai kaikki on ihan pilalla, on perunarösti. Erikoisemmaksi mausteeksi lasken timjamin ja sitä käytän uunissa tehtyihin lohkoperunoihin mausteeksi.

Osallistumisaikaa annettakoon 19.1.2011 klo 23.59 asti. Palkinnoksi on jotain arvaamattoman pientä, eli en ihan itsekään vielä tarkaan tiedä mitä :) Tervetuloa osallistumaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!