Ruokaa piti saada nopsasti, joten pyöräytin munakkaan. Yleensä aina sotken täytteet munakasmassaan, mutta nytpä päätin olla erilainen nuori ja paistaa ensin munakkaasta letun ja sitten laittaa täytteet sen sisään lämpiämään. Ja kasvain, hyvin onnistui. Tästä riitti mainiosti kahdelle.

4 kananmunaa

4 rkl vettä/maitoa

öljyä paistamiseen

(aromi/yrtti)suolaa, valkopippuria

Täytteeseen esim. paprikaa, kevätsipulia, meetvurstia ja fetajuustoa

Riko munat kulhoon, kaada perään neste ja lisää mausteet. Sekoita kevyesti. Kuumenna pannu ja laita öljyä ja munaseos kypsymään. Paista yhtenäinen lätty. Huolehdi, että lätty ei jämähdä pannuun kiinni. Lastaa täytteet puolikkaalle lätylle ja käännä toinen puoli päälle. Kuumenna hetki (kannen alla).

Hauskaa tehdä välillä vähän eritavalla ihan perusjuttujakin. Aina meikäläisen munakkaassa on nimittäin tomaattia, maustekurkkua ja juustoraastetta ja aina ne ovat juustoa lukuunottamatta munamassan seassa. Vaihtelu virkistää :) Tätä oli jotenkin paljon juhlavampi syödä kuin tavallista perusmunakastani, olo ei ollut ihan niin arkinen. Ja onhan tuo nättiä kun nuo kasvikset säilyttivät kirkkaat värinsä ja rapeutensa. Mielestäni eivät vaatineet kypsytystä ollenkaan, vain kevyen lämmityksen. Öljyä tuohon kyllä kului tavallista enemmän kun pelkäsin munakkaan tarttumista pannuun. Mutta eipä tarttunut sen öljynhölväämisen jälkeen :D