Olen syönyt kanahampurilaisen viimeksi... (laskee laskee... luovuttaa...) ehkä 15 vuotta sitten. Silloin kun Jyväskylään tuli ensimmäinen mäkkäri. Serkun porukat vei sinne syömään ekaa kertaa, ja serkku sanoi että tilaa kanahampurilainen. Sen jälkeen tilasin sen aina, vain siksi, kun en muutakaan osannut. Jossain vaiheessa kana vaihtui BigMaciin, enkä ole kanahampparia sen jälkeen maistanut. Kerran jo meinasin, mutta silloin oli jokin erikoishamppari myynnisä, ja otinkin sen. Mutta nyt siis, Kanahampurilainen Hesburgerista.

Melko ankeahan tuo on verrattuna kuvien muheviin hampurilaisiin. Maku oli aika mieto. Kanainen kyllä selvästi. Tykkäsin kanan paneroinnista, tms mikä se nyt ikinä siinä pinnassa olikaan. En aio kokeilla tätä seuraaviin 15 vuoteen, ehkä sitten taas. Tosiaan oli aika ei minkään makuinen kokonaisuutena ja majoneesia oli vähän. Ranskalaiset olivat todella suolattomia.

Mutta on positiivistakin sanottavaa. Ajettiin siis Drive inniin, ja koira oli takapenkillä, ja sain omat pikaruuat kanssa.  Nimittäin hälle tarjoiltiin koirankeksejä :D vähän revettiin! Se kyllä oli todellinen plussa, ettei koiraa unohdettu. Olin otettu.