Innostuneena kalttauksen helppoudesta, tein sen kaiken uudelleen, ja tein bolognesekastikkeen tuoreista tomaateista. Eli kalttasin tomaatit kuten edellisessä postauksessa. Paistoin jauheliha ja sipulin pannulla. Lisäsin tomaattipalat ja hieman vettä. Annoin keittyä parisen tuntia. Puolessa välissä lisäsin porkkanaraasteen. Mausteiksi kasvisliemikuutio ja mustapippuria ja himppu sokeria.

Ja ah tuota väriä! Ihanan oranssi.

Tarjolle tietysti taas spagetin ja parmesanin kanssa.

Tämä oli kyllä paras kastike ikinä näistä kaikista bologneseista joita olen tehnyt. Maku oli ihanan pehmeä verrattuna purkkitomaattimurskaan, joka on aika päällekäyvän makuista. Kyllä kannattaa.. Eikä se kalttaus todellakaan ole mikään suuritöinen homma, aivan varmasti sen vaivan arvoinen.