Kuka sanoo, että täytetyissä paprikoissa pitäisi aina olla riisiä sisällä. Ei kukaan, mutta silti aina vaan laitan sitä riisiä sinne, vaikkei se edes jotenkin maistu erityisen hyvälle. Mutta nyt rikoin kaavan, ja tein makaroonitäytteen, kun edellispäiväistä jauhelihamakaronimössöä jäi ylitse.

Eli seoksessa on kasvisliemessä keitettyjä makaroneja, paistettua jauhelihaa ja sipulia, fetajuustoa, aurajuustoa ja paprikaa pilkottuna. Täyte laitetaan tiiviisti puolitettuihin ja siivottuihin paprikoihin. Päälle raastettua parmesania. Uuniin 200 asteeseen n. 20 min.

Ja hienostihan se makaronikin sinne sopi. Makua oli tarpeeksi paprikan kaveriksi, kun oli juustoa sillei sopivasti ;) eli reilusti :D näitä voisi tehdä uudelleenkin.