Taas oli possusuikaleita kaapissa. Niistä järjestyi pataa kukkakaalin kanssa. Ohje oli taas tuolta ihan omasta ajukopasta.

400 g possunsuikaleita

sipuli

kukkakaali

2 tomaattia

1 prk ruokakermaa

vettä

mausteita

Ruskista lihat padassa. Lisää sipulit ja kiilottele vielä hetki. Lisää kukkakaali paloina ja tomaatti paloina. Lisää ruokakerma ja vettä että aineet peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi. Jos haluat suurustaa niin nyt olisi hyvä hetki. Mausta ja laita pataan kansi päälle ja uuniin 175 asteeseen. Saa olla siellä jonkin aikaa. Ainakin 1,5 h. Tarjoa keitettyjen perujen ja kasvisten kanssa.

Suurustamisen tarvetta en raukka ymmärtänyt ennen kuin oli liian myöhäistä, joten hieman ohutta tuo kastike on, mutta olipa sitten kosteammat perunat ;) kivan kaalinen maku tuli kun oli kukkista kunnon iso kukinto.