Viljapossun maustamaton kassleri oli alennuksessa kaupassa. En sitten jaksanut pidemmälle miettiä asiaa, että mitä siitä teen ja milloin sen kerkeä tehdä, mutta ostin sen kuitenkin. Eli kun ei aikaa eikä ajatuksia ollut, laitoin sen uuniin. Maustoin sen vain suolalla ja pippurilla, tökkäsin lihamittarin keskellä ja paistelin pakkauksen ohjeen mukaisessa lämmössä. En vaan muista että mitenkä se nyt menikään. Ensin vähän korkeammassa ja sitten vähän viileämmässä. Lopuksi kun minulla oli menoa, eikä lihaperhana ollut vielä valmista, laitoin sen folioon ja uunin pois päältä. Siellä se kelli sitten vielä lähemmäs pari tuntia. Oikein mehevää se oli pitkästä paistoajasta huolimatta.

Ensi kerralla teen siitä kuitenkin mieluummin pihvejä tms ja maustan hieman eri tavalla. Tämä oli aika tylsä ;)