Edelliset perunarieskathan oli ihan kamala katastrofi. Rakenne ja maku oli molemmat kummalliset, enkä edelleenkään tiedä mikä meni vikaan. Nyt kuitenkin uutta kokeilua peliin ja tällä kertaa onneksi onnistui hienosti. Tein nelinkertaisen satsin kun muussia oli REILUSTI. Ohje Kotiruokakirjasta.

2 1/2 dl notkeaa perunasosetta

suolaa

1 muna

n. 2 1/2 dl ohrajauhoja (laitoin vajaan puolet vehnäjauhoja)

Sekoita aineet tasaiseiksi taikinaksi ja taputtele pellille kahdeksi tai neljäksi pyöreäksi, ohueksi rieskaksi. Pistele haarukalla. Paista 250-275 asteessa 10-15 min ruskeapilkkuiseksi. Parhaita tuoreena voin tms kanssa.

Nämä on kyllä ihana tapa pistää ylimääräinen muussi hyvään käyttöön. Todella herkkua suoraan uunista.