Tämäkin oli jossain tarjouksessa, joten piti kokeilla.
Teryaki-kastike. Kanat paistetaan pannulla ja kastike heitetään perään. Annetaan kiehua pari minuuttia ja tarjoillaan. Voisiko enää helpompaa olla.. Saa nähdä millainen maku.
keskiviikko, 24. helmikuu 2010
Tämäkin oli jossain tarjouksessa, joten piti kokeilla.
Teryaki-kastike. Kanat paistetaan pannulla ja kastike heitetään perään. Annetaan kiehua pari minuuttia ja tarjoillaan. Voisiko enää helpompaa olla.. Saa nähdä millainen maku.
sushi
pasta carbonara
lihaperunasosevuoka
kalakukko
Katiskattaren keittiössä laitellaan lähinnä ruokaa, mutta välillä innostutaan vähän jostain muustakin. 27-vuotiaan keittiön valtiattaren lisäksi hommissa auttelee Isäntä ja kaksi karvaista lasta.
Ruoanlaittotaustaa on Talouskoulun verran, josta rohkaistuneena ruoanlaitosta on tullut nuoruuden vihatusta pakosta kovasti rakastettu harrastus.
Ilahduttakaa blogistia ja jättäkää kommentteja käynnistänne :)
Sähköpostiakin saa laittaa osoitteeseen katiskatar(at)suomi24(piste)fi
Ja linkittääkin saa, mutta ilmoitathan siitä myös minulle :) kiitos!
Kommentit